Cykelholder Bil 4 Cykler Gratis

Cykelholder Bil 4 Cykler Gratis. Passer til næsten alle anhængerkugler og alle cykler og hjulstørrelser bagagerummet forbliver altid tilgængelig med vippefunktionen. Valget at naturligvis faldet på testvinderen fra atera. Er meget kompakt og let i vægt i forhold til, at den har kapacitet til 4 cykler med en vægt på 15,5 kg. Plads til 4 cykler (maks.: Vi har også et stort udvalg af cykelstativer fra thule, som du nemt kan montere.

Thule Trailway 4 Bike Hitch Vehicle Rack Steel

Udvalgt Thule Trailway 4 Bike Hitch Vehicle Rack Steel

Vi forhandler det kendte mærke buzzrack, der i mange år har været markedsledere inden for privat transport af cykler ved hjælp af cykelholdere. Den er samtidig geometrisk kompakt, men passer alligevel til de fleste størrelser cykler. Ellers kan du også finde modellen til 2 og til 4 cykler. Kør derfor langsommere og roligere end normalt.

Passer til næsten alle anhængerkugler og alle cykler og hjulstørrelser bagagerummet forbliver altid tilgængelig med vippefunktionen.

Vi forhandler det kendte mærke buzzrack, der i mange år har været markedsledere inden for privat transport af cykler ved hjælp af cykelholdere. 26.07.2021 · undlad at overbelaste cykelholderen. 18.07.2017 · i dag på cykelbloggen kigger vi på hvilken cykelholder, der er den bedste til at bære hele 4 cykler. Kør derfor langsommere og roligere end normalt. Både til lange og korte ture. Ellers kan du også finde modellen til 2 og til 4 cykler. Vi har enkle og stilfulde cykelholdere til alle biler både med anhængertræk, uden anhængertræk, til montering på bilens tag og til campingvogne.

Thule Trailway 4 Bike Hitch Vehicle Rack Steel

26.07.2021 · undlad at overbelaste cykelholderen. Husk, at den større vægt bag på bilen kan ændre bilens køreegenskaber mærkbart. Vi har her samlet et stort udvalg af cykelholdere til anhængertræk. Cyklerne holdes stabilt og der er justerbare hjul holdere. Denne artikel har oprindeligt været bragt i motor 7/8 2014. Hvis du ikke har behov for en cykelholder med vippefunktion for adgang til bagagerummet, så er buzzybee det bedste valg på markedet. Har din bil anhængertræk, kan du vælge en cykelholder, som monteres på anhængertrækket. Vippefunktion for nem adgang til bagagerum. Vi har enkle og stilfulde cykelholdere til alle biler både med anhængertræk, uden anhængertræk, til montering på bilens tag og til campingvogne. Vi forholder os også til, om din bil har anhængertræk eller ej, og du finder derfor både cykelholderen til anhængertræk og uden anhængertræk... Hvis der er monteret et anhængertræk på din bil, er der flere gode løsninger at vælge imellem, når du skal anskaffe dig en ny cykelholder.

Popular posts from this blog

Mastercard Blue And Red Logo